Hadsten Ridecenteret

Vi byder dig/jer rigtig velkommen

 

Hadsten Ridecenter er privatejet, og har indgået aftale med Favrskov Rideklub om at de lejer ridehal, rytterstue og udendørs ridebaner. Klubben står for alt vedrørende undervisning, afholdelse af stævner m.m. Klubben har haft til huse her siden 1992.

På Ridecentret er der plads til 63 heste fordelt i 5 stalde.  Der er i tilknytning til den nye stald indendørs vaske-/striglepladser. Der er endvidere opstillet vaskemaskine, centrifuge og tørretumbler, så centrets kunder har mulighed for at få vasket dækkener og underlag m.m.

Ridecentret ansætter staldpersonale, hvis primære arbejdsopgaver vil være at passe hestene. I øjeblikket er der ansat 2 voksne personaler til at varetage disse opgaver, samt et antal unge personaler til weekend- og aftenvagterne.

Betaling for opstaldning opkræves hver den 1. i måneden.

Der vil alle ugen dage blive fodret, lukket ud og ind af ridecentrets personaler. Ligeledes kan du efter aftale bestille udmugning og/eller strøning ved din hest. Vedrørende priser henvises der til særskilt prisliste.

Det er en forudsætning for opstaldning her, at du er medlem af Favrskov Rideklub. Du vil automatisk blive kontaktet af klubbens kasserer for medlemskab, der udover medlemskab omfatter skovkort til Skoven, der ligger i forlængelse af centrets marker.

Skulle der opstå spørgsmål vil I altid være velkommen til at kontakte os.