Om

Favrskov Rideklub har adresse på Sølundsvej 4, 8370 Hadsten.

Klubben drives af en bestyrelse samt frivillige ildsjæle, der ligger et stort arbejde i at skabe hyggelige og lærerige rammer omkring heste og ryttere.

​Ridecenteret ejes pr 1/10 2020 af Heidi Kjær Larsen, der lejer faciliteterne ud til Rideklubben. Heidi er selv aktiv spring konkurrence rytter og ønsker at lave en del forbedringer på stedet i den første tid. I uge 43/44 bliver den store 60 * 50 udendørsbane lagt om af firmaet Walber Service til en stor fiberbane med geopad. Uge 44 starter der elektriker op i hallen der skal skifte alt lyset til LED lamper så der kommer et bedre og mere ens lys. Sideløbende med alt dette vil der blive etableret vandingssystem i hallen og på den nye fiberbane. Har du spørgsmål til dette er du velkommen til at kontakte Heidi på tlf 40285349.

Rideklubben og ridecenteret har ikke fælles økonomi og kører uafhængigt af hinanden .

​Favrskov Rideklub har ca. 200 medlemmer. Stedet besøges af ca. 300 personer om ugen.

​Favrskov rideklub afholder jævnligt stævner der spænder fra de mindre elevstævner til de større klub- og distriktsstævner.

​Udover stævner afholder Favrskov Ridesklub også en del andre arrangementer, såsom agility, ringridning, ponygames, træningsstævne osv. , som også primært foregår i ridehallen.

%d bloggers like this: