Vores heste


Madison

Sportspony/tinker 9 år

Madison er en en virkelig sød pony der er super nem at ride for alle. Hun er en rigtig kæle pony og elsker små børn. Alle kan ride på Madison.

Rubert

Tinker 8 år

En sød elevhest der lige skal have lidt tillid til alle børnene. Rubert kan gå med alle - også børn der elsker lidt udfordring. Rubert kan godt være lidt nervøs hvis du laver en hurtig bevægelse ved hans hoved.

Røde

DV 18 år

Røde er en sød ældre dame der har gået spring og dressur stævner. Hun skal nu hygge sig med en masse søde elever på favr Hun måler ca 170 i stg. Røde mangler sit venstre øje - men det påvirker hende ikke i det daglige.

Pantani

krydsning 17 år

Pantani ELSKER at blive nusset om, at blive kløet og få godbidder. Han er rigtigt sød og nem at strigle og sadle op/af og han venter tålmodigt til du er færdig. Under rytter går han i et stille og roligt tempo der passer specielt godt til den lidt forsigtige rytter, og det mest frække han kan finde på er at stille sig ind på midten når han synes timen er slut.

Jearsy

krydsning 19 år

Jersey er en krydsning af flere forskellige hesteracer. Han er en vallak og er ca 162 cm høj. Han er mørkebrun med sort man, og har en meget lille, og næsten utydelig stjerne i panden. Han elsker at gå ture i skoven, hvor han er rigtig opmærksom. Han er rigtig cool med lyde osv. Han er også rigtig god til dressur, hvor han har en god energi. Han synes det er sjovt at prøve noget nyt, og er rigtig lærenem. Han elsker at hygge, og blive nusset. Han elsker at have selvskab, og kunne aldrig finde på at gøre nogen fortræd. Han elsker godbidder og snacks, og giver gerne lidt igen. Han er generelt bare en rigtig dejlig hest, og super sød.

WENTY

BAROCK PINTO 8 år

En virkelig sød og rar hest på ca 160 i stg. Han er nem at ride, og elsker at lave lidt ballade når der skal galoppere

Flamme

krydsning 20 år

Flamme er en vallak på ca. 138 cm i stg. Flamme er en blanding mellem flere racer, men vi kender ikke specifikt hvilke Han er en pony som elsker det hele. Man kan lære meget af Flamme og omvendt. Flamme hverken bider eller sparker og bliver meget sjældent bange. Dengang Flamme ankom, var han meget sky og genert. Men han har udviklet sig meget, og er nu en pony som elsker selskab og en masse godbidder.

Brenna

krydsning 8 år

Brenna er en rigtig sød pony. Hun er meget glad for børn og elsker at blive nusset og strigles. Hun er også sød at ride på - Brenna vil rigtig gerne arbejde Brenna er ca 140 cm i stg.

Drumlane Burke ( Blue )

sportspony 11 år

Blue er en vallak på 149 cm i stg. Han er en supper sød hest og er meget arbejdsvillige. Han er super sød i både dressur og i skoven Blue elsker at hygge og få godbidder.

Peter

Sportspony/tinker 8 år

En lille sød pony der er absolut nem og kan rides af alle. Peter er en super nem begynder pony.