Vores heste


Nynne

krydsning 10 år

Nynne er en pony på 1,42 meter og er 9 år gammel. Hun er fra år 2011 og bliver derfor 10 år i år. Hun er en dansk sports pony, med et blidt sind, og er rigtig glad for at blive hygget om. Nynne rider for det meste dressur, men Nynne ELSKER derimod også at springe. Hendes far er dressurpony og hendes mor, springhest. Derfor har hun lidt erfaring med begge dele.?? Nynne er også tit med i skoven, hvilket hun synes er rigtig sjovt. Hun ser heldigvis sjældent spøgelser i hendes omgivelser. Nynne er også rigtig sød i boksen, da hun hverken sparker eller bidder, men elsker at blive striglet Nynne har indtil videre startede LC1 og LC2 til stævner. Lige nu bliver der øvet en masse galopanspring, samt parader.

Surprise

pinto krydsning 15 år

Surprise er en sød pony på ca 134 cm høj. Hun er en broget pony med en fin blanding af lysebrun og hvid. Hun er sød i dressur og spring og elsker en tur i skoven.

Drumlane Burke ( Blue )

sportspony 8 år

Blue er en vallak på 7 år og er 149 cm høj. Han er en supper sød hest og er meget arbejdsvillig. Han er super sød i både dressur og spring. Blue har jo ikke været på rideskolen så lang tid men han er så cool. Blue elsker også at hygge han er en rigtig hygge hest. Blue har også været med nede i byen til gå ture og han var så cool

Pantani

krydsning 14 år

Pantani ELSKER at blive nusset om, at blive kløet og få godbidder. Han er rigtigt sød og nem at strigle og sadle op/af og han venter tålmodigt til du er færdig. Under rytter går han i et stille og roligt tempo der passer specielt godt til den lidt forsigtige rytter, og det mest frække han kan finde på er at stille sig ind på midten når han synes timen er slut. På grund af en gammel skade må han desværre ikke springe, men han kan godt være med når eleverne starter med bomarbejde og små spring.

Shanti

krydsning 9 år

Shanti er en hoppe på 9 år. Hun er halv araber og halv connemara. Hun er 1.49 cm høj, hvilket vil sige, at hun er en 1’er pony. Shanti er oprigtigt en springpony, elsker at springe og er rigtig god til det. Hun er rigtig sød ude i boksen, og hverken sparker, eller bider. Hun er meget forsigtig, hvis der er noget i hallen, som der ikke plejer at være der. Indtil videre har Shanti redet LD2 og LC1 til stævner. Vi har dog ikke deltaget i så mange, for det skulle corona sætte en stopper for. Lige nu øver vi meget på at hun skal gå fremad, og en masse galop.

Magnus

krydsning 15 år

Magnus er en vallak på 138 cm og er 14 år, men bliver 15 d. 1/4. Han har mange typer racer i sig så vi ved ikke helt hvad han er. Gennem årene har Magnus lært mig alt hvad jeg kan nu, og dermed kunne jeg også udvikle Magnus og lære ham nye øvelser. Magnus bliver brugt til dressur og spring og har også sprunget ude i terrænet. Vi er gået fra at kunne ride LC øvelser til nu at ride LA til stævner og springe omkring 1 meter, og til stævner 75cm på distriktsplan Magnus har talent for at spille fodbold .elsker ponygames nyder at komme ud på tur og er ufattelig cool til agility.

Jearsy

krydsning 16 år

Jersey er en krydsning af flere forskellige hesteracer. Han er en vallak og er ca 162 cm høj. Han er mørkebrun med sort man, og har en meget lille, og næsten utydelig stjerne i panden. Han elsker at gå ture i skoven, hvor han er rigtig opmærksom. Han er rigtig cool med lyde osv. Han er også rigtig god til dressur, hvor han har en god energi. Han synes det er sjovt at prøve noget nyt, og er rigtig lærenem. Han er rigtig god at sidde på, og har en god rytme. Han elsker at hygge, og blive nusset. Han elsker at have selvskab, og kunne aldrig finde på at gøre nogen fortræd. Han elsker godbidder og snacks, og giver gerne lidt igen. Han er generelt bare en rigtig dejlig hest, og super sød.

Flamme

krydsning 17 år

Flamme er en vallak på ca. 138 cm og er 16 år gammel. Flamme er født d. 4 maj 2004. Flamme er en blanding mellem flere racer, men vi kender ikke specifikt hvilke Han er en pony som elsker det hele. Han går primært dressur, men han nyder også at springe en gang imellem. om sommeren udnytter vi meget skoven, hvor vi rider gode lange ture, hvor han kan få lov til at “strække” benene Når Flamme starter stævner, starter vi LB1 og LB3, men vi øver os, så vi forhåbentligt snart er klar til en LA1-2 Man kan lære meget af Flamme og omvendt. Flamme hverken bider eller sparker og bliver meget sjældent bange. Dengang Flamme ankom, var han meget sky og genert. Men han har udviklet sig meget, og er nu en pony som elsker selskab og en masse godbidder. Han lære hurtigt, og vil altid gøre sit bedste for at tilfredsstille sin rytter. Lige nu øver vi mange overgange og en masse halve parader.

Madison

Sportspony/tinker 6 år

Madison er en en virkelig sød pony der er super nem at ride for alle. Hun er en rigtig kæle pony og elsker små børn. Alle kan ride på Madison.

WENTY

BAROCK PINTO 5 år

En virkelig sød og rar hest på ca 160 i stg , nem at ride på tøjlen og laver ingen unoder.

Rubert

Tinker 5 år

En sød ny elevhest der lige skal have lidt tillid til alle børnene.

Peter

Sportspony/tinker 5 år

En lille ny pony der er absolut sød.

klassik

krydsning 13 år

En super sød rutineret pony der har gået mange stævner. Klassik er desværre blevet blind på venstre øje så derfor skal han ikke springe mere. En pony alle kan ride.