Vores heste


Nynne

krydsning 10 år

Nynne er en pony på 1,42 meter og er 9 år gammel. Hun er fra år 2011 og bliver derfor 10 år i år. Hun er en dansk sports pony, med et blidt sind, og er rigtig glad for at blive hygget om. Nynne rider for det meste dressur, men Nynne ELSKER derimod også at springe. Hendes far er dressurpony og hendes mor, springhest. Derfor har hun lidt erfaring med begge dele.?? Nynne er også tit med i skoven, hvilket hun synes er rigtig sjovt. Hun ser heldigvis sjældent spøgelser i hendes omgivelser. Nynne er også rigtig sød i boksen, da hun hverken sparker eller bidder, men elsker at blive striglet Nynne har indtil videre startede LC1 og LC2 til stævner. Lige nu bliver der øvet en masse galopanspring, samt parader.

Drumlane Burke ( Blue )

sportspony 9 år

Blue er en vallak på 7 år og er 149 cm høj. Han er en supper sød hest og er meget arbejdsvillig. Han er super sød i både dressur og spring. Blue har jo ikke været på rideskolen så lang tid men han er så cool. Blue elsker også at hygge han er en rigtig hygge hest. Blue har også været med nede i byen til gå ture og han var så cool

Pantani

krydsning 14 år

Pantani ELSKER at blive nusset om, at blive kløet og få godbidder. Han er rigtigt sød og nem at strigle og sadle op/af og han venter tålmodigt til du er færdig. Under rytter går han i et stille og roligt tempo der passer specielt godt til den lidt forsigtige rytter, og det mest frække han kan finde på er at stille sig ind på midten når han synes timen er slut. På grund af en gammel skade må han desværre ikke springe, men han kan godt være med når eleverne starter med bomarbejde og små spring.

Jearsy

krydsning 17 år

Jersey er en krydsning af flere forskellige hesteracer. Han er en vallak og er ca 162 cm høj. Han er mørkebrun med sort man, og har en meget lille, og næsten utydelig stjerne i panden. Han elsker at gå ture i skoven, hvor han er rigtig opmærksom. Han er rigtig cool med lyde osv. Han er også rigtig god til dressur, hvor han har en god energi. Han synes det er sjovt at prøve noget nyt, og er rigtig lærenem. Han er rigtig god at sidde på, og har en god rytme. Han elsker at hygge, og blive nusset. Han elsker at have selvskab, og kunne aldrig finde på at gøre nogen fortræd. Han elsker godbidder og snacks, og giver gerne lidt igen. Han er generelt bare en rigtig dejlig hest, og super sød.

Flamme

krydsning 17 år

Flamme er en vallak på ca. 138 cm og er 16 år gammel. Flamme er født d. 4 maj 2004. Flamme er en blanding mellem flere racer, men vi kender ikke specifikt hvilke Han er en pony som elsker det hele. Han går primært dressur, men han nyder også at springe en gang imellem. om sommeren udnytter vi meget skoven, hvor vi rider gode lange ture, hvor han kan få lov til at “strække” benene Når Flamme starter stævner, starter vi LB1 og LB3, men vi øver os, så vi forhåbentligt snart er klar til en LA1-2 Man kan lære meget af Flamme og omvendt. Flamme hverken bider eller sparker og bliver meget sjældent bange. Dengang Flamme ankom, var han meget sky og genert. Men han har udviklet sig meget, og er nu en pony som elsker selskab og en masse godbidder. Han lære hurtigt, og vil altid gøre sit bedste for at tilfredsstille sin rytter. Lige nu øver vi mange overgange og en masse halve parader.

Madison

Sportspony/tinker 6 år

Madison er en en virkelig sød pony der er super nem at ride for alle. Hun er en rigtig kæle pony og elsker små børn. Alle kan ride på Madison.

WENTY

BAROCK PINTO 5 år

En virkelig sød og rar hest på ca 160 i stg , nem at ride på tøjlen og laver ingen unoder.

Rubert

Tinker 5 år

En sød ny elevhest der lige skal have lidt tillid til alle børnene.

Peter

Sportspony/tinker 5 år

En lille ny pony der er absolut sød.

Freya

krydsning 0 år

En lille robust hest på ca 155 cm.