Facilitetskort på Favr.

12-08-2021

Du har mulighed for at købe et md. facilitets kort til vores baner og hal her 

Prisen er pr 1/9 2021 -  500 kr. pr md. 

Så må du benytte vores udendørs nye fiberbane + vores store 90*20 ridehal indtil kl. 22. 

https://favr.dk/team/20

Læs mere

Elev undervisning starter snart !!!

10-06-2021

Kære elever 

Rideskolen åbner snart op igen, nemlig  mandag d. 8 Aug . Vi glæder os til at  se jer.

Alle der er tilmeldt hold skal bare møde som de plejer og vil så få udleveret en hest de skal ride på.

Der vil værer lidt nye undervisere da nogle skal starte uddannelse.

Mandags holdene vil ikke skulle have Josephine mere - men en Caroline istedet.

Onsdags holdene fortsætter med Heidi - dog vil det sidste hold få Line som underviser.

Torsdags holdene vil Caroline også have - dog ikke det sidste hold, det vil Renee stadig have.

Fredags holdene vil Marie og Clara have. 

Vi ses snart. 

 

Læs mere

Ridelejer 2021

03-05-2021

Ridelejer på FAVR

 

Så nærmer vi os sommerferien, og i år afholdes der på FAVT to ridelejre begge med overnatning. Det er i ugerne:

 • 26 (2.-4. juli) for øvede fra 10 år, der rider alle gangarter og kan ride flere øvelser
 • 31 (6.-8. august) for begyndere/let øvede fra 7 år, der kan skridte og trave selv

Det kommer til at koste 1.400 kr. pr deltager, for begynder/let øvede ridelejren og 1.450 for øvede ridelejren. Alt overskud går til klubben.

Fælles for de to ridelejre bliver, at vi starter fredag og slutter søndag eftermiddag med overnatning ude på rideskolen. Der er ikke mulighed for deltagelse af elever, der skal have trækker, og deltagerne skal sove i fællestelt. Det bliver tre dage med masser af heste sjov, godt kammeratskab og hygge.

Det er antallet af elevheste, der sætter begrænsning for deltagerantal, og vi kan max have 20 deltagere, der skal ride på elevheste. Pladserne bliver givet efter først til mølle princippet. Under ridelejren kommer deltagerne til at være to om hver hest/pony. Hvis du har egen pony kan du sagtens have den med, vi kan tilbyde den kommer på egen fold.

Sidste tilmeldingsfrist er d. 14. juni (ridelejren i uge 26) og d.  19. juli (ridelejren i uge 31). Du er først tilmeldt når du har indbetalt 1.400/1.450 kr. via vores hjemmeside og sendt udfyldt tilmeldingsblanket til formand@favr.dk. Tilmeldingen er bindende.

Du ser program og tilmelder dig under Events her på siden. 

Et billede, der indeholder tekst, whiteboard

Automatisk genereret beskrivelse
Hesten viser hvilke aktiviteter der er på programmet -programmet vil variere en smule afhængigt af om det er for øvede eller begynder/let øvede.

 

 

Læs mere

Generalforsamling 2021

02-05-2021

Grundet Corona afholdes den udskudte generalforsamling fredag d. 28. maj 2021, kl. 19.30.

Vi mødes udenfor rytterstuen, og er vi mere end 10 fremmødte afholdes generalforsamlingen udendørs.

Dagsorden efter vedtægterne.

Billede af Kidaha fra Pixabay

Læs mere

FØDSELSDAGSARRANGEMENT

11-04-2021

Fødselsdagsarrangment på Favr i rytterstuen 😂

Kunne du tænke dig at holde din børnefødselsdag sammen med vores skønne ponyer - så har du nu muligheden.

Vi stiller 3 elevheste til rådighed -i kan låne ridehjelme + veste. I skal selv sørge for strigling, opsadling osv.

Vi stiller vores rytterstue til rådighed med komplet køkken og toilet. Det skal afleveres i samme stand som når i kommer.

I kan værer hos os i 3-4 timer.

Skal afvikles lørdag formiddag/eftermiddag eller søndag formiddag/ eftermiddag evt. helligdage

Arrangement indeholder:

Strigle heste, sadle op, trækketur på skift (3 heste), adgang til skoven og lån af rytterstue – medbring egen mad.

Prisen er 800 kr.

Book din næste børnefødselsdag på Favr. 

Book på tlf 42085349 😆

Læs mere

Info om undervisning

11-04-2021

Kære alle elever på Favr.

Her lidt opdatering på hvad vi skal huske.

1. Du må gerne møde 15 min før din time starter for at strigle og nusse om den pony du skal ride på/ du vil i løbet af uge 15 kunne se på Favr.dk hvilke pony du skal ride på de næste 2 md.

2. Du begynder først at sadle op når underviseren kommer dvs når din time starter , det er en del af at gå på hold. 

3. Hvis du skal sadle din pony af efter time , skal du huske at hænge alle tingene ind på plads og vaske biddet i vandkoppen. 

4. Mandag underviser Caroline Humelure

5. Onsdag på de 2 første hold underviser Heidi Larsen - det sidste hold har Line Holm

6. Torsdag underviser Caroline Humelure

7. Fredag underviser Marie Thesberg og Clara

8. Nyt tiltag : Hold din fødselsdag på Favr med alle dine hestevenner. Læs mere på Favr.dk

Med venlig hilsen Heidi, Caroline, Clara, Marie og Line

Læs mere

Undervisning efter påske.

06-04-2021

Kære alle ryttere der går på vores hold.

Nu er påsken ovre og vi er gået over på sommertid så det ikke bliver så hurtigt mørkt. Vi skal jo stadig ride udendørs iflg restriktionerne, så vi håber stadig på godt vejr. Men nu starter vi de alm ridetimer op - så du skal nu ride undervisning på det tidspunkt du har tilmeldt dig på vores hjemmeside. Altså ikke som før påske hvor vi rykkede nogle hold sammen. Vi glæder os til at se dig, og Josephine er sååå klar til at tage imode jer.

Er der spørgsmål kan du skrive til 40285349.

Husk vi har male dag på lørdag d. 10 fra 9-15 - så hvis du vil hygge dig et par timer sammen med andre hestefolk på Favr, så sig til , der vil være morgenmad og grillpølser.

Læs mere

Elevundervisning kører !!!

10-03-2021

En lille opdate ::

Undervisningen for eleverne har nu kørt i 10 dage, og det går rigtig godt. Vi har været UTROLIG heldige med vejret og har kunne nyde det dejlige solskin når vi har redet udendørs. Eleverne er ved at finde formen igen og ponyerne ligeså. I har taget utroligt godt imod vores 'rykken sammen på holdene pga tiden og mørket, som snart bliver bedre når nu vi går over på sommertid d 28 marts. Vores nye klubmodul zakobo fungerer optimalt og alle er vist ved at blive fortrolige med systemet. Har du en bekendt der også gerne vil igang med at ride, så tag vedkommende under armen og så finder vi et hold der passer. Som noget nyt kan man nu booke en prøvetime om fredagen kl. 16 -16,30 for 50 kr i zakobo. Der er 3 pladser til rådighed. Vi starter vores begynder hold op på fredag kl.15. 

Husk du kan låne en ridehjelm og en sikkerheds vest på Favr. Vi anbefaler dog at man skaffer sin egen hvis man ønsker at gå fast til ridning. 

Vi glæder os til at se dig på Favr 

Læs mere

Undervisning starter på mandag.

27-02-2021

Kære alle elever.

Vi starter undervisning på mandag d 1 marts. Dem der har tilmeldt sig et hold på Zakobo har fået en sms idag med hvornår de skal møde op.

Da dette er en opstarts face pga corona er der lidt ændringer i nogle holdtider. Men dette har i fået en besked om. Sidder du nu og gerne vil være med har vi stadig 5 pladser på mandags holden kl. 16,30-17,30(let øvet, kan ride selv )  -og 2 pladser onsdag kl. 17,30 - 18,30(let øvet, kan ride selv)  og 2 pladser onsdag kl.18,30-19,30 ( øvet hold )  Det kræver blot at du tilmelder dig et hold på zakobo ( det hold du gerne vil ride fast på efter corona er over ) og så sender du en mail til heidi@kjaergaarden.dk hvor du skriver at du indtil da, gerne vil ride på mandags holdet kl 16,30 -17,30 eller onsdag kl 17,30-18,30 eller onsdag 18,30-19,30 og det er først til mølle. 

Undervisningen foregår udendørs og vi forbeholder os retten til at aflyse ved frost i jorden. Sker dette vil du få en sms.

Her skal du tilmelde dig http://favr.dk  -  1. Opret først en profil til dig selv som voksen,derefter tilføjer du dit barn som familiemedlem.  2. Tilmed dit betalingskort(dankort) 3. Tilmeld kontigent. 4. Tilmeld det hold du ønsker at gå på i fremtiden. 

Vi håber på jeres forståelse og opbakning til alle disse udfordringer der kommer pga corona restriktioner i denne opstarts periode.

Vi glæder os til at se jer i næste uge.

Med venlig hilsen Mette og Heidi / Josephine og Renee`

 

Læs mere

Jubiii

24-02-2021

JUBI….. nu ser det ud til at lykkes.

Vi tror på, at onsdagens udmelding fra regeringen betyder, at vi på mandag må byde vores elever velkommen tilbage, og vi glæder os.

Følg med her på siden, hvor vi vil opdatere så snart vi får de endelige detaljer fra Dansk rideforbund om hvordan vi forholde os, for at overholde de nye restriktioner.

Og til alle dem, som endnu ikke er tilmeldt i Zakabo, så er det altså et krav før i kommer til ridning.

Læs mere

Hjælp!

29-01-2021

Selvom de nuværende restriktioner gør at rideklubben ikke kan tilbyde undervisning, bliver vi nødt til stadig at opkræve de sædvanlige betalinger. Klubben har hver måned store udgifter til leje af faciliteter, heste samt foder og pleje, og vi har simpelthen ikke pengene til det hvis ikke vores medlemmer støtter op om klubben. Derfor bliver vi nødt til at bede om jeres hjælp til at holde liv i rideklubben indtil vi atter må åbne for undervisning af vores søde og skønne elever.

Vi håber der åbnes for en hjælpepakke vi kan søge senere, men da en del stadig ikke har oprettet sig som medlem og betalt kontingent, får vi i givet fald problemer med at dokumentere antallet af medlemmer og de indtægter vi er gået glip af. Det er derfor vigtigt at alle medlemmer hurtigst muligt bliver oprettet og betaler det halvårlige kontingent. Link til kontingent: https://favr.dk/team/1

Til vores elever lyder vores bøn, at I tilmelder og betaler til jeres hold. Vi ved godt at det er mange penge som I får meget lidt og måske slet intet for. Vi har valgt at nedsætte undervisningsgebyret med 100 kr/mdr. Dvs. at der fra februar og frem til der atter åbnes for undervisning trækkes 275kr. pr. mdr., i stedet for de sædvanlige 375 kr. for tilmeldt undervisningshold. Link: https://favr.dk/teams

I håbet om at nogle har lyst og råd til at betale fuld pris for undervisning eller på anden måde give ekstra støtte til rideklubben, har vi oprettet denne tilkøbsmulighed. Køber du dette sponsorat støtter du klubben med ekstra 100 kr. Link: https://favr.dk/vare/1

Vi vil godt udtrykke vores taknemmelighed for de medlemmer, både elever og privatryttere der troligt betaler det sædvanlige samt til vores ”landlady” Heidi, der også har givet en klækkelig rabat for at hjælpe os igennem. Hjælp os med at løfte i flok….

På forhånd tak og tak for forståelsen
Bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2021

24-01-2021

Information om det nye system til håndtering af medlemmer, kontingent, etc. for Favrskov Rideklub
Som tidligere nævne har vi i Favrskov Rideklub lanceret et nyt system - Zakobo, til håndtering af medlemmer, kontingent, etc. Vi skal være de første til at indrømme at lanceringen ikke har fungeret gnidningsfrit. Der har været opstartsvanskeligheder og der har manglet generel information. Det er vi kede af og det undskylder vi. Kunne vi gøre det om igen, ville opstarten nok køre på en lidt anden måde. Formålet med dette opslag er at rette lidt op på det og give noget generel information.

Baggrund
Der er mange bevæggrunde for at indføre et nyt system

 • Som ny konstitueret bestyrelse måtte vi erkende, at der var for mange ting som ikke har fungeret og ikke har været styr på eller overblik over. Betalinger, aftaler, medlemmer, kontingent, hal-kort har været noget rod. Noget så simpelt som: ”Hvor mange medlemmer er der” kunne ikke besvares, og det kunne vi som bestyrelse ikke stå inde for.
 • Bestyrelsen ønsker en højere grad af digitalisering for at lette/forbedre kommunikationen til de enkelte medlemmer samt nemmere arrangere og koordinere arrangementer
 • Bestyrelsen ønsker at arbejdsbyrden i forbindelse med trivielle opgaver som opkrævning af kontingent automatiseres i så høj grad som muligt. Husk på at bestyrelsens medlemmer sidder der frivilligt og ulønnet.

Fordele ved det nye system

 • Betaling kan nu ske med kreditkort eller MobilePay og med automatisk betaling. Ikke mere gammeldags bankoverførsel
 • Bestyrelsen får nu meget bedre overblik over hvem der skal betale hvad, hvornår og om der skulle mangle betaling. Det har betydet at de medlemmer som har haft orden i deres sager (og samvittighed) har måttet yde mere til fællesskabet end andre.
 • Styrket økonomi: Når der kommer styr på indtjeningen, får klubben en bedre økonomi til gavn for alle medlemmer
 • Meget bedre styr på medlemmer og kommunikation med disse både i forbindelse med undervisning og arrangementer

Vi håber I vil tage godt imod Zakobo og vi er sikre på at på sigt vil systemet gavne os alle sammen.

Sådan kommer du i gang med Zakobo

Nye systemer kan ved første øjekast virke uoverskuelige. Vi mennesker kommer med en indbygget modstand mod forandring som det nogle gange kræver lidt anstrengelser at overvinde ????. Fat mod. Systemet er rent faktisk udviklet af meget dygtige mennesker som bruger meget tid på at designe en brugeroplevelse som er intuitiv og forståelig.

Vi forventer at du som medlem eller forældre til yngre medlem klikker ind på https://favr.dk/ og:

 1. Er medlemmet under 18 år har vi brug for forældres kontaktoplysninger. Derfor
  1. Opret en profil for en myndig forældre (betaleren)
  2. Opret profil for medlemmet
 2. Er medlemmet 18 år eller ældre:
  1. Opret en profil (betaleren)
 3. Tilmeld og betal medlemskontingent. Vi er i den forbindelse godt klar over at der ved en fejl er sent opkrævning ud på mail i det ’gamle’ system. Det kan I læse mere om her: Refusion for januar 2021. Det er dog en nødvendighed at du/I betaler kontingent i Zakobo og får refunderet evt. kontingent fra det gamle system.
 4. Evt. tilmeld medlemmet til relevante undervisningshold

 Alt dette er endvidere beskrevet i vejledningen, som du finder her: Vejledning

Undervisning
Corona rammer også en institution som Favrskov Rideklub rigtig hårdt. Vi må ikke levere undervisning (det som klubben primært lever af), men klubben har stadig de samme udgifter til heste, faciliteter, træner, etc. Favrskov Rideklub skal hver måned punge ud med et anseligt 5 cifret beløb for overhovedet at eksisterer. Hestene skal stadig passes og plejes og have mad. Der skal stadig betales husleje, varme og vand. Det er også derfor at vi i bestyrelsen i Favrskov Rideklub appellerer til medlemmernes gode hjerte og pengepung om frivilligt at betale for undervisning, selvom vi ikke har lov til at levere den undervisning i betaler for. Bestyrelsen vil så vidt muligt prøve at kompensere med ekstra arrangementer og events i det omfang det er muligt. Vi beder dog klubbens medlemmer om at have realistiske forventninger til disse. Husk på at den betaling for undervisning vi beder jer frivilligt om at betale ikke går ind og står på en konto men bruges til at dække klubbens løbende udgifter som mad til hestene, så vi også har en klub efter Corona. Og for at holde livet på rideskolen lidt “live” er der nogle fantastiske frivillige der filmer rideskolehestene. Og ikke nok med det, så vil der komme en lille beskrivelse om hver af dem fra deres parter om livet som partsrytter og en præsentation af hestene.

Halbooking

Som mange ved har vi valgt at flytte halbooking over i Zakobo. Det er der flere grunde til men vi indrømmer også at den tungeste er at vi var bekendt med at ikke alle der benyttede hallen rent faktisk betalte deres kontingent. Det er hverken fair over for klubben eller for de der bidrager som de er forpligtet til. Med Zakobo er det ikke muligt at booke en haltid før kontingentet er betalt, og vi håber at det kan rette op på den ulighed der desværre har været. Så kan man stille spørgsmålstegn ved om det lige er i Corona-tiden med ekstra restriktioner man skal rette op på det? Men ingen bliver pålagt at betale noget de ikke burde betale i forvejen, og det er jo netop nu at klubben absolut ikke har råd til hvis nogle ikke betaler det de skal.

Når det så er sagt kunne vi godt have ønsket at vi havde fået indført overgangen mellem den tidligere kalender og Zakobo på en mindre forhastet måde. Vi havde travlt og var utålmodige og vi beklager at vi ikke huskede lige at give jer tid til at lande i det også. Men vi ”hører hvad I siger” i alle beskederne på Facebook, og vi tager det hele med i vores overvejelser og evaluering.

Forventninger til fremtiden
Zakobo er et omfattende system med mange gode funktioner. Vi tager nu de første i brug med betalingssystemet, men vil løbende tilføje nye funktioner og flytte funktionalitet fra den eksisterende hjemmeside over i Zakobo. Dette vil ske løbende hen over foråret og sommeren, og vi glæder os til at få et godt overblik og velkørende drift af klubben via Zakobo.

Tak
Vi er overordentligt taknemmelige for den opbakning og velvilje mange af jer har vist. Vi har fået mange tilkendegivelser om betaling for undervisning og det er klubben rigtige glade for. Det er jo hele eksistensgrundlaget for klubben.

 

 

 

 

 

Læs mere

Nyt medlemssystem

28-04-2020

Vi er glade for at kunne meddele at vi nu kan begynde at benytte vores nye medlemssystem (Zakobo).

Så start med at oprette en profil ved at gå til den midlertidige adresse: https://favr.dk/

, og log derefter ind.

Er du voksen og skal administrere dit barn, så start med at oprette dig selv først, og derefter tilføj barn / familiemedlem.

Barn kan altid splittes ud med selvstændigt login senere, det kræver blot en e-mail adresse.

Holdtilmelding

Har gjort således at januar måned giver 50% rabat, hvis man tilmelder sig efter d. 15. januar på sit hold. Så ønsker man at støtte klubben må man meget gerne tilmelde sig sit hold her: https://favr.dk/teams
, og ellers venter man blot med holdtilmelding til efter d. 15. januar.

Haltider

For at benytte hallen, skal man fra i morgen mandag d. 11. januar 2021 benytte udlejningsmodulet her https://favr.dk/udlejninger
, og ikke længere google kalenderen.
(har indmeldt en lille fejl til Zakobo, da der står 200 minutter pr. blok, og ikke 2:00 timer, men en blok er 2 timer, selvom den viser 200 minutter)

Læs mere