Ridelejer 2021

03-05-2021

Ridelejer på FAVR

 

Så nærmer vi os sommerferien, og i år afholdes der på FAVT to ridelejre begge med overnatning. Det er i ugerne:

Det kommer til at koste 1.400 kr. pr deltager, for begynder/let øvede ridelejren og 1.450 for øvede ridelejren. Alt overskud går til klubben.

Fælles for de to ridelejre bliver, at vi starter fredag og slutter søndag eftermiddag med overnatning ude på rideskolen. Der er ikke mulighed for deltagelse af elever, der skal have trækker, og deltagerne skal sove i fællestelt. Det bliver tre dage med masser af heste sjov, godt kammeratskab og hygge.

Det er antallet af elevheste, der sætter begrænsning for deltagerantal, og vi kan max have 20 deltagere, der skal ride på elevheste. Pladserne bliver givet efter først til mølle princippet. Under ridelejren kommer deltagerne til at være to om hver hest/pony. Hvis du har egen pony kan du sagtens have den med, vi kan tilbyde den kommer på egen fold.

Sidste tilmeldingsfrist er d. 14. juni (ridelejren i uge 26) og d.  19. juli (ridelejren i uge 31). Du er først tilmeldt når du har indbetalt 1.400/1.450 kr. via vores hjemmeside og sendt udfyldt tilmeldingsblanket til formand@favr.dk. Tilmeldingen er bindende.

Du ser program og tilmelder dig under Events her på siden. 

Et billede, der indeholder tekst, whiteboard

Automatisk genereret beskrivelse
Hesten viser hvilke aktiviteter der er på programmet -programmet vil variere en smule afhængigt af om det er for øvede eller begynder/let øvede.