Prisstigning på undervisning

01-12-2021

Kære Favr medlemmer.

Som i nok har læst og mærket på egen krop, er alting steget i pris i dette efterår.Vores foder priser - elpriser - vand og vedligehold er ligeledes også steget. Vi ser os derfor nødsaget til at hæve undervisningsprisen med 6,25 kr pr gang. Du skal ikke gører noget aktivt i denne forbindelse - det sker automatisk.  

Dvs at fra 1/1 2022 koster det 250 kr at gå på vores begynderhold om Fredagen og Onsdagen. Og 400 kr. at gå på vores andre hold. Vi håber på jeres forståelse - og kan samtidig fortælle jer at vi har ansat en voksen dame til at varetage elevundervisningen fra 1/1 2022.

Der er juleferie i elevskolen fra d. 18 dec til d. 2 jan. Vi starter op mandag d. 3 Jan.

Hejsa jeg hedder Majken.
Jeg er ny underviser på man, ons-, og torsdagsholdene. / dog ikke på begynderholdene onsdag og fredag.
Om mig selv kan jeg fortælle at jeg har været rytter i 30 år ( er 39 år) hvor jeg har redet en del stævner. Jeg er uddannet psykomotoriks terapeut, hvilket jeg bruger i min undervisning. Idet at kropsbevidsthed og afspænding er en stor del af ridningen.
Ud over at min uddannelse vil præge undervisningen, har Favrskov Rideklud og jeg udarbejdet et andet koncept for elevundervisningen. Hvor at rytterne bliver udfordret ridemæssigt samt at der vil blive koblet teori på. Så at når man er elev på Favrskov Rideklub vil man ikke bare gå til ridning men at man også har et indblik og forståelse for hesten.
Blandt andet vil teorien indfatte ryttermærkeprøver, forståelse for hestenes adfærd, og hvorfor det er vigtigt, at rytteren har den optimale indvirkning på hesten. 

Mange julehilsner fra bestyrelsen på Favr.